Fredagsmys

I denna stund.
Det obligatoriska morgonmyset på fredagarna.
Vi skulle inte byta bort detta mot alla jobb i världen.
Vad trevligt vi har.


Stort tack!

Ett stort tack till alla er som deltog i vårt firande på ett eller annat sätt.
Vi blev helt klart rörda över ert engagemang.
Vi gav ut kaffe, kakor och dricka.
Vår trubadur sjöng som en gud.
Vi längtar redan till 2-årsfirandet.









Ett stort tack!


Ett stort tack till er som kommit förbi och grattat oss.
Vill även tacka familjen Kleivard för de fina blomstrerna som kom med bud.

Halva dagen har gått, nu blickar vi framåt till kvällen som ska fyllas med musik och trevligheter.
Kan man inte fylla år varje dag???


Hurra för oss!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Con Amors födelsedag!

Tiden går fort när man har roligt.

Vi kommer självklart att fira hela dagen.
Kom gärna förbi och säg hej, vi skulle bli mer än glada.

Vi vill även passa på att tacka alla våra fina gäster som besökt och uppmuntrat oss under det gångna året.

Ni är de bästa som finns!





Liten blir stor.

Tisdagen den 12 oktober fyller vi 1 år!

Varken jag eller Johanna kan förstå hur detta kan vara möjligt.
Tiden går snabbt när man har roligt, så är det bara.
Vi vill självklart fira detta och självklart så vill vi ju fira med er, våra fina härliga gäster.

Vi kommer att köra trevliga erbjudanden under dagen,
 även en och annan överraskning utlovas.


Livet är en fest!

Jajemen, på Con Amor är livet alltid lite sådär extra festligt och kalasigt.

Numera har vi två spännande blandningar i kvarnarna.

Först ut har vi Kalaskaffet som är en blandning av en Chelbaböna från Etiopien och en Brasseböna vid namnet Daterra Monte Cristo. Kaffet är fylligt, sött och har toner av choklad, i eftersmaken finns hintar av röda bär.

Vår andra gäst är vår Festivalspecial som vi kör i bryggen. Det är en blandning av den Etiopiska bönen Chelba Natural och den Indonesiska bönan Aceh Tengah. Blandningen ger ett fruktigt, sött kaffe med rökiga toner.

Kom och njut, alla är välkomna!

//Jill


RSS 2.0